De unde închiriem rochia de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştencele pot consulta oferta de împrumut pentru rochiile de ocazie pe internet. O rochie retro cu spatele gol, o rochie sexy cu bretele sau una sobră cu accesorii sunt variantele pentru seara de Revelion.

De la salonul Crila Fashion puteţi închiria rochii aduse din Italia, ce aparţin unor mărci renumite: Pierre Cardin, Class, List, Vivaldi. Găsiţi 180 de rochii unicat, cu măsuri cuprine între 36 şi 54. Tarifele de închiriere variază între 150 şi 650 de lei pentru rochiile lungi de seară.

De asemenea, la Elitemariaj, rochiile sunt de mai multe categorii, atât pentru evenimente exclusiviste, cât şi pentru petreceri între prieteni. Preţul de închiriere pentru o rochie vaporoasă este de 200 de lei, iar mărimile disponibile sunt S şi M. Dacă vreţi să fiţi în centrul atenţiei în seara dintre ani o rochie Tony Bowls se împrumută cu 1.400 de lei. 

Rochie Tony Bowls se închiriază cu 1.400 de lei la Elitemariaj

revelion

Ţinute de Hollywood

Doamnele care vor să iasă din tipare pot apela la agenţia Zeynep, care închiriază replici ale rochiilor purtate pe covorul roşu, de staruri de la Hollywood. Vă puteţi îmbrăca la fel ca Heidi Klum sau Jennifer Lopez, comandând o ţinută din colecţia Celebrity Dress Replica.

„Închiriem rochiţe ale celor mai cunoscuţi designeri din lume ca Mori Lee, Morgan& Co, Joli Prom, Sheri Hill, Bary Jay, Scala, Le Gala, La Femme şi mulţi alţii“, este anunţul pe site-ul firmei La Novia. Preţurile variază în funcţie de modelul ales, iar comenzi se primesc la numărul de telefon 0767.374.888.

„Pentru că anul acesta a fost unul foarte prost din punct de vedere financiar, cu micşorări de salarii, am decis să fiu mult mai cumpătată atunci când vine vorba despre obiectele de «răsfăţ». Cred că voi închiria o rochie şi pentur că nu mai am timp să merg prin magazine“, spune Flori Simion, o tânără de 28 de ani care va petrece Revelionul alături de prieteni.
La Atelier Aiurea îţi poţi compune propria ţinută

rochia


Cele care vor merge la petreceri tematice găsesc pe www.bizoo.ro rochie medievală, confecţionată din voal de mătase naturală şi tafta creponată, măsurile M-L, la preţul de 250 de lei.

La Teatrul Naţional Bucureşti găsiţi rochii care au fost folosite de figuranţi sau de marile actriţe în spectacole celebre. „Eu mai am, aşa, câteva rochiţe retro, model anii ’20, iar de la magazie se poate împrumuta o rochie de epocă pe care a folosit-o în spectacole Adela Mărculescu sau Medeea Marinescu“, ne-a spus doamna care înlesneşte târgul.

Cea mai ieftină ţinută, 80 de lei

Ţinuta festivă pentru ultima petrecere a anului poate fi vintage, aşacă poţi apela la hainele avangardiste sau retro împrumutate de la Atelier A!UREA. Preţurile pornesc de la 80 de lei şi primiţi şi sfaturi de asortare. Programarea pentru închiriere se face la număruld e telefon 0733.303.038.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite