Metrourile vor circula la trei minute de la 1 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala Berceni - Pipera se va desfăşura după un nou grafic, prin care intervalul de succesiune a trenurilor la orele de vârf (6.45 - 9.00 şi 16.00 - 20.00) va fi de trei minute, au anunţat ieri reprezentanaţii Ministerului Transporturilor.

Totodată, intervalul de succesiune a trenurilor la orele de vârf va fi mai scurt şi pe celelalte trei magistrale de metrou.

Astfel, pe Magistrala 1 Republica - Dristor 2,  intervalul de succesiune a trenurilor de metrou va fi de şase minute pe tronsoanele Republica - Nicolae Grigorescu şi Eroilor - Dristor 2, iar pe tronsonul Nicolae Grigorescu - Eroilor de trei minute.

Pe Magistrala 3 Anghel Saligny - Preciziei, intervalul de succesiune a trenurilor de metrou va fi de 6  minute pe tronsonul Preciziei - Nicolae Grigorescu şi Eroilor  - Preciziei, iar pe tronsonul Nicolae Grigorescu - Eroilor de trei minute.

De asemenea, pe Magistrala 4 Gara de Nord  - 1 Mai,  intervalul de succesiune a trenurilor de metrou va fi de şapte minute.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite