De ce s-a sinucis Mădălina Manole?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti au confirmat azi-dimineaţă faptul că solista a băut aproape jumătate de litru de Furadan, un insecticid foarte puternic. Artista nu suferea de nicio boală organică, nu era anorexică şi a murit în câteva minute.

Slobozia: Încă o sinucidere marca Mădălina Manole

Ce a împins-o pe Mădălina Manole să facă gestul extrem? Răspunsul la această întrebare are mai multe piste:

Boală gravă

Ilie Stoian, cel care a cântat pe aceeaşi scenă cu Mădălina la începutul carierei acesteia, în anii '80, a lansat această ipoteză, a diagnosticării cu cancer. „Mădălina părea a fi puternică dar boala, se pare că suferea de cancer, şi dezamăgirea că nu se mai regăsea în mediul artistic din acest moment, probabil că au răpus-o”, a declarat Stoian pentru adevarul.ro. Fratele Mădălinei, Marian, a infirmat imediat ipoteza. Mai mult, în urma autopsiei, s-a confirmat faptul că artista nu avea nicio boală cronică.

Depresia

Mădălina Manole devenise mămica lui Petru Jr. în urmă cu un an, iar apropiaţii susţin că după naştere a avut o depresie pe care nu a tratat-o. Depresia este confirmată de mesajul telefonic scris de Mădălina pentru soţul ei. „Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (soţul-n.r.)... îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină. ... Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult”, a scris Mădălina Manole în ultimul ei mesaj. Şi pastilele de slăbit, luate după naştere fără supraveghere medicală, i-ar fi provocat starea de depresie.

Un alt motiv de sinucidere ar fi eşecul profesional. Ultimul album, „09 Mădălina Manole”, apărut după şapte ani de pauză, nu a avut lansare oficială, iar posturile de radio nu au difuzat nicio piesă. „Era foarte tristă pentru că avea un album de excepţie şi nu a interesat pe nimeni. Nici casele de discuri, nici radiourile nu au vrut să o difuzeze. Este tragic ce se întâmplă în ţara asta. Artiştii de valoare sunt promovaţi doar dacă mor”, a declarat Gheorghe Gheorghiu.

O iubire ascunsă

O declaraţie şocantă cu privire la moartea cântăreţei a făcut, ieri, Corina Chiriac. Ea a spus că Mădălina nu era o femeie fericită şi a insinuat faptul că aceasta ar fi trăit o iubire neîmpărtăşită. „Eu nu cred că Mădălina a fost fericită. Cele două scene de dragoste la care am asistat absolut accidental să fi reprezentat motivul, sau cum îşi fură cineva o bomboană dulce ca să-şi ia gustul amar din gură”, a mai spus Corina Chiriac. „Dacă mă întrebaţi este o speculaţie personală. Ea a bravat, ca noi toţi, cu mult curaj”, a adăugat cântăreaţa.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite