De ce nu a cântat niciodată Mălina Olinescu cu mama ei, Doina Spătaru?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitată într-o emisiune de divertisment de pe TVR 1, în urmă cu o lună şi jumătate, Mălina Olinescu a fost atât de tăcută, încât i s-a părut suspicioasă chiar şi prezentatorului. Mai mult, mama ei a refuzat să explice de ce nu au făcut niciodată un duet.

Regretata artistă s-a aflat în acelaşi platou cu mama ei, Doina Spătaru şi familia Geambaşu, inclusiv Călin, cel care şi-a aniversat ziua de naştere în platou. Deşi Mălina a cântat două piese alături de el, pe mai toată durata emisiunii aceasta a stat abătută, cu privirea fixată în gol.

Dan Bittman, prezentatorul show-ului, a remarcat starea cântăreţei. „Mălina e foartes erioasă. Mălina, spune-mi … o să zică lumea că nu vorbeşti. Eşti supărată pe mine?”, a întrebat-o acesta. Solista i-a răspuns. “Sunt răcită. Am urechile înfundate şi n-am ochelari (râde)”. 

Un alt moment care naşte semne de întrebare este răspunsul la întrebarea asdresată de Bittman mamei ei. „Doina, ai o carieră de peste 30 de ani, iar Mălina este şi ea în showbiz de peste 10 ani. De ce n-aşi făcut niciodată un duet?”. Răspunsul Doinei Spătaru a fost: “Te rog mult, vrei să treci peste întrebarea asta?”.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite