Bucureşti: Daţi soluţii pentru eliberarea trotuarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au promis că vor dezbate problema blocării accesului pietonilor pe trotuarele din Piaţa Romană într-o şedinţă care va avea loc joi. Cititorii care sunt afectaţi de aceeaşi situaţie pot propune soluţii la adresa bucuresti@adevarul.ro.

Pe stradă sau pe vârfuri, printre autoturismele parcate unul lângă altul pe marginea trotuarului, oamenii se chinuie zi de zi să traverseze străduţa din zona gurilor de metrou de la Piaţa Romană. „Toţi avem maşini, însă nu toţi le lăsăm unde ne convine.

Trebuie să ne mai gândim şi la alţii şi să le parcăm într-o ordine“, a propus bucureşteanul Marcel Dumitru, pensionar.
Cea mai frecventă soluţie propusă de locuitorii Capitalei, care se izbesc de maşini atunci când ies şuvoi de la metrou, este amenajarea mai multor spaţii unde maşinile pot staţiona. „Parcările din Bucureşti reprezintă o adevărată problemă pentru şoferi. Dar în momentul în care unii conducători auto sunt şi lipsiţi de bun simţ, problema parcărilor este resimţită şi de pietoni. Stăm la rând să trecem, ne murdărim de praful de pe maşini, aşa ceva nu este normal“, a spus revolată Iulia Marin, studentă.

Trimiteţi pe adresa bucuresti@adevarul.ro ce măsuri credeţi că ar trebui luate pentru ca pietonii să nu mai fie nevoiţi să se strecoare printre maşinile parcate neregulamentar în zona gurilor de metrou de la Piaţa Romană.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite