Verişoara lui Papan Chilibar, dispărută acum 20 de ani în Bucureşti, a fost găsită după ce a mers să-şi facă buletin la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie dată dispărută din 1991, când avea cinci ani, a fost găsită după ce s-a prezentat la sediul Biroului de Evidenţă a Populaţiei din Frunzăreşti, judeţul Călăraşi.

Dispariţia de la domiciliu a femeii a fost raportată de către tatăl ei la sediul Poliţiei Sectorului 3, în 1991, pe când aceasta avea cinci ani. La începutul anului 2011, Serviciul Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 3 a fost contactat de poliţişti din cadrul Postului de poliţie Fundeni Frunzăneşti, judeţul Călăraşi, care au comunicat faptul că la sediul Biroului Evidenţă a Populaţiei s-a prezentat o femeie care dorea eliberarea unei cărţi de identitate şi care a declarat ca se numeşte Daniela Papan, nume similar cu al unei minore dispărute acum 20 de ani.

Având în vedere că de la data dispariţiei şi până la data depistării a trecut o perioadă foarte mare, a fost necesară concluzia unor specialişti, fiind recoltate probe biologice de la persoana depistată şi de la părinţii biologici, concluziile specialiştilor criminalişti din cadrul I.G.P.R. - Institutul Naţional de Criminalistică fiind: ”99,99995% dintre indivizii de sex masculin din populaţia caucaziană nu pot fi tatăl persoanei dispărute, în afara lui Costel Papan”.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite