Dani Lary, magicianul care face pianele să zboare iar oamenii să dispară, vine la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Lary, magicianul francez care ii realizeaza numerele de iluzionism lui David Copperfield, vine pe 12 octombrie la Bucuresti. În Japonia, Rusia, Germania şi Liban este cunoscut drept unul dintre cei mai mari magicieni din lume.


Dani Lary face pianele să zboare, iar oamenii să apară şi să dispară cu viteza luminii. In Statele Unite, magicieni renumiti ca David Copperfield, Lance Burton, Criss Angel sau Siegfried & Roy îl solicită adeseori pentru a crea numere noi de iluzionism pentru spectacolele lor din Las Vegas şi pentru turneele din America.

Francezul Dani Lary, unul dintre cei mai renumiţi maestri ai iluzionismului mondial, va pune pentru prima dată în scena la Bucureşti, pe 12 octombrie 2011, comedia magică "Cheia misterelor". Noul său spectacol, a cărui premieră a avut loc în celebra sală Olympia din Paris, face parte din turneul internaţional care demarează la Bucureşti luna viitoare. O poveste bazată pe fapte reale, cea a Contelui din Pădurea Nucilor, ocazia perfectă pentru a etala arta magiei şi a show-ului în toată splendoarea: 40 de numere de iluzionism şi efecte speciale, 8 dansatori şi actori, doua ore de emoţii şi senzaţii, care va vor desprinde de realitate prin momente magice.

Preturile biletelor vor fi urmatoarele: Categoria VIP : 300 ron, Categoria 1: 250 ron, Categoria 2: 225 ron, Categoria 3: 200 ron, Categoria 4: 150 ron si Categoria 5: 100 ron.

Pentru cei care îşi doresc să trăiască live magia lui Dani Lary, biletele vor fi puse în vânzare din 16 septembrie şi pot fi achizitionate din reţeaua de magazine Diverta sau online, de pe myticket.ro si bilete.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite