Dan Negru oferă o recompensă de 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul de televiziune de la Antena 1 spune că în cei peste zece ani de televiziune nu şi-a „bârfit“ colegii de breaslă.

Destăinuirea făcută de Dan Negru a apărut pe blog-ul său ca reacţie la un articol potrivit căruia „Negru îl atacă pe Măruţă“. „Tocmai l-am sunat pe Cătălin Măruţă…Am rămas uimit citind un articol în care titlul mare era..„Negru îl atacă pe Măruţă“ ,articolul era inspirat din postul meu anterior despre Păunescu…“.

Vedeta TV face o mărturisire şi un mic istoric al carierei sale. „Fac televizune în prime time de 11 ani, sezon după sezon . Atunci când showurile mele existau multe din gazetele colorate de azi nu mijiseră încă pe piaţă. Acum e o abundenţă uluitoare.

Precizările lui Dan Negru merg şi până la oferirea unei recompense substanţiale.

„În 11 ani de prime-time NU am vorbit NICIODATĂ de rău pe vreun coleg de breaslă. NICIODATĂ !!!!  Dincolo de zgârcenia mea sunt dispus să dau 10.000 de euro unui jurnalist care-mi aduce o singură dovadă ca în toţi anii mei de televiziune am aruncat o vorbă măcar unui coleg. O singură vorbă! Pun banii la bătaie! Cu Cătălin am rezolvat-o la telefon…“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite