Dan Negru atacă naţionala de fotbal a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de la Antena 1 a lansat un atac dur la adresa echipei naţionale de fotbal, reproşându-le jucătorilor că nu au reuşit niciodată să aducă medalii în ţară, chiar dacă aceştia sunt plătiţi „regeşte“.

Dan Negru a redactat o scrisoare, pe care a postat-o pe blogul său şi în care se adresează direct lui Adrian Mutu, dar şi celorlalţi fotbalişti de la reprezentativa României. Prezentatorul TV îi atacă pe jucători, spunând că aceştia au parte de cele mai bune condiţii, de la transport şi cazare, până la terenurile de pregătire, dar că nu au reuşit să aducă în România, nici măcar o dată, o medalie.

Acesta a început prin a povesti cum s-a întâlnit el cu juniorii naţionalei de scrimă a României, care se întorceau de la Campionatul Mondial pentru juniori şi Cadeţi. Dan Negru a stat de vorbă cu ei, iar copiii i-au povestit că anul trecut au participat la o competiţie internaţională la Grenoble. Inainte de a ajunge acolo, şi-au plătit singuri toate cheltuielile. „Nimeni nu le-a decontat bilete de avion aşa că, doi antrenori , un şofer şi 9 sportivi s-au înghesuit într-un microbuz . În Franţa au dormit în autocar, înghesuiţi. Şoferul se trezea o dată la două ore să pornească motorul ca să se încălzească. Dimineaţa s-au trezit şi s-au dus la concurs! Au luat medalii şi s-au întors. Pe acelaşi drum, dar cu trei medalii în plus în autocar" povesteşte cu amărăciune Dan Negru.

Apoi, vedeta TV îşi aduce aminte de jocurile slabe ale fotbaliştilor, de ratarea multor calificări la turneele finale, dar şi de faptul că naţionala noastră de fotbal nu a reuşit niciodată să aducă o medalie în ţară. „Dragă Adrian Mutu, dragă echipă naţională de fotbal. Voi niciodată n-aţi adus la întoarcerea în ţară vreo medalie în autocar. NICIODATĂ!", le reproşează Dan Negru fotbaliştilor pregătiţi de Răzvan Lucescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite