Dan Negru, înnebunit după magia lui Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decarul Barcelonei, Lionel Messi, a făcut din nou un meci mare, în urmă cu două zile, în Liga Campionilor. Prestaţia Argentinianului a fost remarcată şi de vedeta de la Antena 1, Dan Negru, care şi-a amintit un episod petrecut în Barcelona.

Acesta a vorbit pe blogul personal despre meciurile Barcelonei, dar în special despre cel mai bun jucător al lumii la ora actual. „Îmi amintesc că l-am văyut pe viu pe Nou Camp la un meci cu Sevilla. Ochii tuturor erau aţintiţi asupra lui şi de fiecare dată când se apropia de zona tribune, bliţurile aparatelor foto începeau să lucreze", scrie realizatorul tv.

De asemenea, Dan Negru a rămat impresionat şi de latura sensibilă a lui Messi, care este un om religios şi se implică de multe ori în campanii umanitare. „În acel meci a dat un gol şi imediat şi-a îndreptat privirea spre cer, făcându-şi cruce. Apoi am citit că e un om religios, spre fanatic chiar, convins că nimic nu se face fără Dumnezeu şi că el e acolo, pe teren, doar pentru că aşa a vrut EL", a precizat Dan Negru.

Timişoreanul nu s-a oprit aici, precizând că are un tricou cu numele vedetei Barcelonei, cumpărat chiar de la magazinul oficial al clubului catalan. În plus, Dan Negru îl numeşte „Messia" pe argentinian. „A două zi după meci m-am întors la magazinul stadionului. Am lăsat mai bine de 100 de euro pe brelocuri, şepcuţe, pixuri, dar mai ales un tricou care-I avea scris numele pe spate. Îl port prin casă din când în când. Înainte de meciul Barcelona-Inter l-am căutat prin dulap şi l-am îmbrăcat. Copilul pe care l-am văzut cândva pe Nou Camp şi-a ridicat din nou privirea spre cer. De patru ori. S-a întors Messia", a încheiat vedeta tv postul de pe blog.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite