Dan Diaconescu: „Încă 2-3 arestări şi câştig sigur alegerile" UPDATE D.D a refuzat să dea declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV s-a prezentat şi azi la sediul DNA, pentru a doua zi la rând, unde dă declaraţii în legătură cu noua acuzaţie de şantaj care i-a fost adusă la cunoştinţă, ieri, în dosarul în care mai este cercetat şi Mihai Ghezea, fostul director al publicaţiei „Atac la persoană" .

UPDATE Diaconescu a refuzat să dea declaraţii în legătură cu ultimele acuzaţii de şantaj şi ameninţare aduse de procurorii anticorupţie, motivând că aşteaptă să i se explice explice concret în ce constă fapta de care este acuzat. Acesta a părăsit sediul DNA după o oră de audieri.

„Evident, cu încă două-trei arestări sperăm să intrăm din primul tur la putere, ca să nu se mai consume banii contribuabilului pe două tururi la preşedinţie" a declarat, încrezător, în această dimineaţă, Diaconescu.

Potrivit declaraţiilor acestuia, procurorii DNA mai urmăresc redeschiderea unui dosar din timpul regimului Emil Constantinescu. „Vor să mai deschidă şi un dosar făcut de regimul Constantinescu, primul dosar de atentat la siguranţa naţională pe vremea Ronei Hartner şi a acelor dezvăluiri", a spus Diaconescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite