FOTOGALERIE Oteviştii strigă: „Diaconescu te iubim şi cu tine vrem să fim!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV şi autointitulatul clarvăzător, Doru Pârv, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Avocaţii celor doi au declarat recurs la sentinţă, care se va judeca în termen de trei zile. Ei au vrut şi recuzarea judecătoarei pe motiv că şi-a format o opinie cu privire la vinovăţia lor şi nu a avut timp să studieze dosarele, dar cererea lor a fost respinsă.

GALERIE FOTO CU SUSŢINĂTORII LU' DOMNU' DAN

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

Şedinţa de judecată a început aseară în jurul orei 21.30 şi s-a prelungit până azi-dimineaţă, în jurul orei 4.30. Atunci magistraţii au dat verdictul în cazul celor doi acuzaţi: Dan Diaconescu, învinuit de şantaj şi Doru Pârv, acuzat de complicitate la şantaj, vor rămâne în arestul Poliţiei Capitalei pentru următoarele 29 de zile.

Avocatul celor doi, Daniel Fenechiu, susţine că decizia nu este corectă, în condiţiile în care judecătoarea a studiat şapte dosare în doar 30 de minute.El a atacat decizia magistratului iar recursul se va judeca în termen de trei zile.

De la Judecătoria Sectorului 1, Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost duşi azi-dimineaţă înapoi în arestul Direcţiei de Cercetări Penale, de la Poliţia Caplitalei.

În aşteptarea lu’ domnu’ Dan
Dan Diaconescu a beneficiat de susţinerea „oteviştilor“ pe toată durata procesului. Câteva zeci de persoane s-au strâns ieri încă de la ora 10.00 dimineaţa în faţa Judecătoriei Sectorului 1 să-l aştepte pe domnu’ Dan. Susţinătorii patronului OTV au început să strige lozinci de genul „Diaconescu nu uita, noi suntem de partea ta“, „Jos Mafia“ sau „Diaconescu te iubim şi cu tine vrem să fim!“.

Cei adunaţi în faţa instanţei de pe Splaiul Indepedenţei, cu hârtii tip A4 imprimate cu poza lui DD în mâini, erau foarte supăraţi că jurmalistul a fost reţinut. La un moment dat furia lor a început să fie îndreptată către şoferii care treceau pe Splai şi nu opreau în faţa instanţei de judecată să îi susţină.
„Sper să îi dea drumul!“, a strigat un conducător auto, însufleţit de mulţime. Un bătrânel care nu a auzit prea bine ce a zis şoferul i-a răspuns, în schimb, cu un „Huooo! Mafiotule!“.

O bătrânică, ieşită în trafic cu poza lui DD fluturând deasupra capului, a început să-i strige unui bucureştean aflat la volanul unei maşini de teren: „Ce piese aveţi voi! Ce vă pasă de domnu’ Dan! Hoţilor!“.

La un moment dat, a început cearta chiar între susţinători. „Domnu’ Dan a greşit foarte mult când a chemat-o pe zdreanţa aia de Magda Ciumac la emisiune“, a început o femeie de vreo 60 de ani, care a continuat: „cred că înnebunesc băieţii mei dacă văd că am venit să îi susţin. Am mai lăsat şi mâncarea pe foc acasă!“. Ea a fost redusă repede la tăcere de o altă susţinătoare.

Un primar acuză
Patronul OTV şi prezentatorul de emisiuni paranormale, Doru Pârv au fost reţinuţi de procurorii DNA în urmă cu două zile. Ei sunt acuzaţi că l-ar fi şantajat pe Ioan Florin Moţ, primarul comunei arădene Zărand, şi l-ar fi ameninţat că vor da publicităţii, pe postul OTV, mai multe materiale compromiţătoare la adresa edilului în cazul în care acesta nu ar fi plătit, în schimbul tăcerii lor, 200.000 de euro.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite