Damian Drăghici se întoarce la nai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul revine pe scena românească, diseară, la ora 20.00. Diane Schuur şi Eddie Daniels se vor alătura lui Damian Drăghici, la Sala Palatului, în noul proiect „Jazz in the City”.

Citeşte şi

VIDEO În mai, Roxette cântă prima dată la Bucureşti

Bright Light aduce la Bucureşti cei mai importanţi interpreţi de jazz în cadrul unui concert special Jazz in the City, care marchează revenirea pe scena românească a artistului Damian Drăghici, eveniment desfăşurat în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă”.

Diane Schuur, vocalistă şi pianistă eclectică, este un vechi discipol al Dinah Washington cât şi a altor cântăreţi legendari de jazz din anii ’40 şi anii ’50. Eddie Daniels este câştigător a numeroase premii şi nominalizări Grammy. El a revoluţionat lumea jazz-ului şi a muzicii clasice cu clarinetul sau.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe eventim.ro (021 250 10 08), de la Sala Palatului (021 315 73 72), prin reţeaua de magazine Germanos, Orange, Vodafone, Domo şi librăriile Humanitas. Puteţi cumpăra bilete în funcţie de categorie: Categoria I - 200 de lei; Categoria II - 160 de lei; Categoria III - 120 de lei; Categoria IV - 80 de lei.

Cine e Damian Drăghici

Damian Drăghici a desfăşurat cu succes activităţi artistice de-a lungul carierei sale, demonstrând totodată un remarcabil simţ managerial şi de echipă. Astfel, Damian a putut fi admirat pe scenele internaţionale sau în alte contexte culturale alături de artişti de jazz ca Michel Camilo, Randy Brecker, Stanley Clarke, Arturo Sandoval, Chris Botti, Bob Mintzer, Russell Ferrante, Vinnie Colaiuta, Dave Weckl, în calitate de interpret de jazz la nai, fiind totodată creator şi conducător al proiectului Damian & Brothers, ce a luat sfârşit în decembrie 2009.

Performanţa muzicală şi recunoaşterea internaţională de care se bucură artistul român s-a concretizat în cele 18 albume înregistrate şi în câştigarea prestigiosului premiu Grammy, în calitate de guest artist pe albumul „Winter solstice” – Paul Winter.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite