Dai un neon ars şi intri gratis la Şuie Paparude

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Şuie Paparude va susţine în clubul Control, mâine seară, concertul „Nu lăsa electro-ul să îmbătrânească“. Concertul face parte dintr-o campanie de îngrijire a naturii şi de reciclare a electronicelor şi a electrocasnicelor.

Sub motto-ul „reciclează-ţi electrocasnicele vechi, ascultă muzică nouă şi intră gratuit la concert", organizatorii au avut o idee originală: cei care se vor prezenta la intrare cu un mouse, aparat foto, căşti, televizor sau orice alte electronice sau electrocasnice vechi vor intra gratuit la concert. „Oricine vine cu un mixer, un televizor, sau chiar cu un neon sau un bec ars, va intra gratuit la concert. Am ales trupa Şuie Paparude pentru a ne apropia de publicul larg. Aparatele vor fi preluate de noi de la intrare şi reciclate ulterior", a spus Daiana Drăgoi, director de marketing al organizaţiei ecologice Environ, organizatoarea evenimentului.

Şi membrii trupei Şuie Paparude sunt foarte reciptivi la această campanie, de reciclare a materialelor într-un mediu organizat. „Ideea unei astfel de campanii este ok. În loc să arunci la gunoi materialele care se pot recicla, mai bine le oferi unei organizaţii care se ocupă cu reciclarea", a spus Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude.

Concertul va începe la ora 22.00, iar cei care nu vor veni cu electrocasnice uzate vor scoate din buzunar 20 de lei pentru intrare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite