Bucureşti: Doi morţi într-un accident pe DN 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 9.30, la ieşirea din Tâncăbeşti spre Ciolpani, pe DN 1.

În urma impactului violent dintre un Tico şi un Hyundai Accent, două persoane, şoferul autoturismului Tico şi persoana de pe scaunul din dreapta,  şi-au pierdut viaţa. Alte două persoane de sex feminin de pe bancheta din spate au suferit leziuni. De asemenea, două persoane din Hyundai au fost grav rănite.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la Spitalul Elias, iar persoanele decedate la Institutul de  Medicină legală. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, că la faţa locului s-a intervenit cu un echipaj SMURD şi cu un echipaj de descarcerare. De asemenea, au fost trimise şi trei echipaje ale Ambulanţei Ilfov.

Traficul a fost îngreunat
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Elena Bucur, din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauză că şoferul din Tico a intrat pe contrasens, ciocnindu-se violent cu  autoturismul Hyundai Accent. Circulaţia în zonă a fost îngreunată, iar pentru câteva ore s-a circulat pe un singur sens.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite