DISEARĂ Mr. Big cântă în Hard Rock Café

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii muzicii rock, mai ales cei pasionaţi de hit-urile din anii ’90, au şansa de merge la un concert extraordinar cu legendara trupă Mr. Big.

Rockerii americani urcă în această seară pe scena din Hard Rock Cafe cu ocazia lansării, în ianuarie, a noului lor album, intitulat „What if'“, dar vor cânta şi hit-urile care i-au făcut celebrii, precum „To be with you“.

De altfel, concertul bucureştean marchează aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, în Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.

Trupa Mr. Big s-a format în 1988, la Los Angeles, California, SUA, şi este compusă din Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitară), Billy Sheehan (bass) şi Pat Torpey (tobe). Hitul lor „To Be With You“ - a ocupat, în 1991, prima poziţie în topurile muzicale din 5 ţări. Hard Rock Café din Bucureşti deţine o importantă colecţie de obiecte ale unor vedete de talie mondială. Printre acestea se numără şi chitara Ibanez care-I aparţine lui Paul Gilbert. Biletele costă între 80 şi 120 de lei, în funcţie de categorie, şi pot fi cumpărate de la intrarea în club.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite