DIICOT, pe urmele hackerului „Fumul Mic“ care a spart conturile vedetelor PRO TV şi apoi a dispărut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Media Pro au depus plângere împotriva hackerului cu pseudonimul „Micul Fum“ referitoare la accesul neautorizat la informaţii personale chiar la DIICOT.

EXCLUSIV Hackerul care a spart mailurile vedetelor PRO TV spune că a făcut asta pentru Mădălina Manole!

Vedetele din trustul deţinut de Adrian Sârbu au avut câteva zile de coşmar, în urm cu două săptămâni deoarece un hacker le-a atacat adresele de e-mail şi le-a furat mai multe poze personale, pe care le-a publicat apoi pe Facebook.  Printre vedetele care „au păţit-o“ se află Corina Caragea şi Dragoş Moştenescu, mai multe mesaje private ale acestora, dar şi poze personale fiind făcute publice pe pagina de facebook a hackerului, care se intitulează „Fum Micul“. Printre pozele şi mesajele hackuite se regăsesc şi unele mai „fierbinţi“, iar printre cei păcăliţi se află şi Edmond Tălmăcean şi Elena Băsescu.

Reprezentanţii Media Pro au depus o plângere la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) împotriva hackerului. Aceştia i-au delegat pe poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Infracţionalitîăţii Informatice de la Poliţia Româjnă. „În momentul de faţă se efectuwează cercetări împotriva lui pentru acces informatic neautorizat “, a declarat purtătorul de cuvânt de la IGPR, Raluca Seucan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite