Cursuri gratuite de calificare pentru meseria de îngrijitoare de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, a anunţat o nouă rundă de selecţie pentru înscrierea în programul de calificare pentru meseria de îngrijitoare de copii, în cadrul proiectului “Mai multe centre de îngrijire pentru copilul tău, mai multe oportunităţi de angajare pentru tine”.

Cursurile de calificare au caracter gratuit, vor avea loc în Bucureşti şi vor începe imediat după încheierea procesului de selecţie, pe data de 1 septembrie.

Cursurile de calificare se adresează exclusiv femeilor, cerinţa de bază fiind ca acestea să aibă pregătire de minim 10 clase.

Toate absolventele cursului vor primi certificat CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) şi vor fi repartizate pentru angajare, în ordinea mediei de absolvire, în centrele înfiinţate în Bucureşti prin intermediul proiectului.

Absolventele cursului trebuie să fie disponibile în perioada octombrie-noiembrie pentru o vizită de studiu de o săptămână în ţara partenerului transnational al proiectului, Franţa, pentru a se familiariza cu tehnicile de îngrijire a copiilor mici în centrele franceze.

Prima grupa de absolvente a cursului a fost deja încadrată în muncă în cadrul proiectului.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV în limba română la: e-mail recrutarecrese@bbi.ro, dgas_mb@yahoo.co.uk, fax: 021.314.23.16, 021.315.30.45 sau, prin poştă, la DGASMB , str. Foişorului nr. 56-58, sector 3, Bucureşti.

Data limită de trimitere este 31 august.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite