Bucureşti: Curs pentru părinţi mai buni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adulţii, actuali sau viitori părinţi, sunt aşteptaţi în incinta Tipografiei Filaret, în perioada 23 – 25 octombrie, între orele 9.00 şi 18.00, pentru un training care presupune comunicarea şi relaţionarea interpersonală cu propriii copii.

La acest curs pot participa părinţi sau persoane interesate de îmbunătăţirea relaţiei adult-copil, dar şi cadre didactice, psihologi sau oricine interacţionează cu tinerii.

Pe parcursul celor trei zile de training, toţi cei prezenţi vor putea învăţa, printre altele, cum să comunice cu bebeluşul prin alte limbaje decât cuvântul sau cum să întreţină o relaţie mai bună cu propriul copil fără certuri. Totodată, doritorii vor afla cele patru nivele de comunicare, dar şi diferenţa dintre nevoi şi dorinţă. 

Training-ul va alterna între expuneri didactice şi punerea în practică a instrumentelor comunicării, pornind de la experienţele şi trăirile participanţilor, iar taxa de participare este de 250 de euro.

Programul de training va fi susţinut de Aleth Naquet, care vă va oferi reperele pentru clarificarea întrebărilor, dificultăţilor emoţionale şi reuşitelor din relaţia adult-copil întâmpinate adeseori. Aleth Naquet este în prezent trainer şi consultant pentru instituţii şi firme, în domeniul comunicării şi al relaţiilor interpersonale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite