Cupa Liceelor la Street Dance, la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.500 de liceeni au fost prezenţi la finala liceenilor la Street Dance care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Peruci colorate, bannere impresionante, baloane,

Peste 1.500 de liceeni au fost prezenţi la finala liceenilor la Street Dance care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Peruci colorate, bannere impresionante, baloane, fluiere, confetti, atmosferă de petrecere. Finala celei de-a doua ediţii a Cupei Liceelor a fost nu doar o competiţie, ci şi o paradă de costume şi machiaje, la care originalitatea a fost apreciată din plin.

Pe ringul de dans al clubului Maxx lupta a fost strânsă, astfel că sarcina juriului nu a fost deloc una uşoară. La final, cei care au plecat acasă cu premiul au fost cei de la Liceul "George Enescu". Podiumul a fost completat de Liceul "Ion Barbu", câştigătorul locului doi, şi Liceul "George Călinescu", care a ocupat locul al treilea. Echipa Liceului "Matei Basarab" a primit premiul de popularitate. Competiţia s-a încheiat cu un concert al artistului Alex. (Diana Opriţă)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite