Cum te descurci la Ciuc Summer Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a nu avea probleme cu accesul în spaţiul festivalului, „Adevărul de Seară“ vă prezintă câteva ponturi şi informaţii utile.

În primul rând, accesul pe stadionul Zone Arena în cele trei zile de festival se face începând cu ora 17.00, în condiţiile în care concertele sunt programate să înceapă după ora 18.00.

În incinta zonei de festival, pentru eficientizarea accesului la bar şi restaurante, toate produsele vor fi comercializate doar în baza unor jetoane valorice (5 lei jetonul), ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate pe stadion.

Intrarea este prin Barbu Văcărescu

Intrarea în incintă complexului Zone Arena se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164. Cei care vor folosi mijloacele de transport în comun pot ajunge la stadion utilizând următoarele variante: Cu metroul – până pe Magistrala 2, la Staţia Aurel Vlaicu sau până la Magistrala 1, Staţia Ştefan cel Mare. De asemenea, bucureştenii pot ajunge la Zone Arena şi cu tramvaiul 5 sau cu autobuzele liniilor 110, 182 şi 282.

Fără sticle pe stadion

În complex nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de peste 100 ml sau deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de bete, spray-uri de orice gen, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite