FOTO Cum sunt iniţiaţi yoghinii în MISA: văd filme despre sex şi se integrează în Absolut printr-o „capsulă spaţială”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a spori curiozitatea participanţilor la conferinţa de deschidere a anului I de yoga, adepţii lui Bivolaru i-au „ademenit” pe participanţi cu o şedinţă de Samadhi Tank, adică o capsulă în care să plutească ca într-o navă spaţială.

Deschiderea noului sezon de cursuri MISA a debutat, miercuri seară, cu mult cântec. Zeci de oameni curioşi de mesajul fericirii supreme transmis de o femeie goală de pe pliantele de prezentare anunţau o seară specială.

Citeşte şi Sex fără perdea în blocul MISA din Bucureşti. Vezi ce avocaţi, profesori şi actori frecventează cursurile de yoga-porno

Mai mult, încă de la intrarea în ashramul misanilor aflat într-o clădire din Pipera, acolo unde s-a ţinut seminarul de iniţiere, fiecare a primit un bilet la „tombola extraordinară” în urma căreia putea câştiga o şedinţă în Samadhi Tank. Un soi de relaxare într-un fel de capsulă semănătoare navelor spaţiale în care se poate pluti datorită concentratiei mari de săruri şi minerale dizolvate.

Click pe poze pentru a vedea cum arată ashramul MISA

image

Totodată, odată intrat în acest bazin, din prisma stimulării senzoriale, organizatorii promiteau intrarea în stări de înaltă conştiinţă, care îndreaptă spre „o realitate misterioasă”.

Odată ajunşi în sala de yoga, misanii au proiectat pentru neiniţiaţi un film de prezentare de circa trei ore în care instructorii MISA au vorbit numai despre despre cât de importantă este continenţa sexuală, dar şi cum poţi ajunge pe culmile plăpcerilor dacă te alături mişcării.  După nici o oră de predici despre sex şi mărturii ale misanilor „cu vechime” care susţineau că yoga i-a tratat de cancer, lumea a început să părăsească sala.

„A fost ca un spectacol plictisitor în care nu s-a vorbit de yoga, ci s-au arătat numai femei dezbrăcate. Am ştiut că e vorba de MISA,pentru că am venit cu un prieten care este membru al grupării, dar eu nu vreau să mă înscriu”, a mărturisit Olivia, una dintre participantele la curs. Asta în condiţiile în care toată prezentarea video făcută de misani a inclus imagini cu femei în ipostaze erotice, majoritatea din videoclipurile de la mare.

La cursul de iniţere au fost prezenţi şi copii, aduşi de părinţi care n-au avut nicio idee despre ceea ce aveau să le audă urechile din gura instructorilor care povesteau cum plâng de plăcere atunci când fac dragoste.

 

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite