Cum se apără afaceristul reţinut că a dat mită un million de euro chestorului Fătuloiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Clientul meu susţine că se cunoşteau. El a avut mai multe discuţii cu domnul Fătuloiu. A declarat că secretarul de stat în MAI a coborât în parcare să-i vadă fetiţa de patru luni şi că acuzaţia de mită este un mare bluf pentru a-l da jos de la conducerea Alrpom S.A. unde clientul meu este acţionar principal“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, avocata omului de afaceri Cătălin Chelu, Ioana Ionescu.

MAI CITIŢI ŞI:

Flagrant la momentul oportun

Păduri puse gaj pentru afaceri de un milion de euro

Ea a mai spus că omul de afaceri gălăţean, acuzat de dare de mtă şi cumpărare de influenţă, spune nu a intenţionat să-i dea mită chestorului Fătuloiu. „Clientul meu a declarat că nu a dat niciodată o sumă de bani personal domnului chestor, nu i-a făcut nicio promisiune pentru a-şi produce vreun favor“, a mai spus Ionescu. În momentul flagrantului, Chelu era în maşină cu soţia şi cu fetiţa sa de patru luni.

Din informaţii neoficiale rezultă faptul că pe numele lui Cătălin Chelu au fost făcute două autodenunţuri: unul din partea chestorului Fătuloiu şi unul din partea fiului acestuia.

Cătălin Chelu a fost reţinut azi-dimineaţă împreună cu alţi trei apropiaţi de-ai săi: Badea, Constantinescu şi Banu. Astăzi, magistraţii Tribunalului Bucureşti urmează să decidă dacă cei patru vor primi mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sau vor fi cercetaţi în stare de libertate.
Alprom S.A. este un producător de mobilă din Piteşti unde Cătălin Chelu are pachet majoritar de acţinui.

Miliardarul Cătălin Chelu a fost reţinut de DNA şi propus la arestare preventivă 

CITEŞTE ŞI:

Cazul "Mită la Interne": Stenogramă a unei discuţii private în cadrul staff-ului de la SIF

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite