Cum să vezi lumea fără să plăteşti cazare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A-ţi planifica o vacanţă nu este greu, însă devine destul de dificil atunci când te uiţi în buzunarul cu economii pentru concediu. Dar ce ar fi dacă ţi-ai reduce cheltuielile cu 50%? Cum? Nu mai plăteşti cazare.

Până în prezent, aproximativ 3.200 de bucureşteni au vizitat ţări din Europa, America, Asia sau Australia fără să dea un ban pe cazare, potrivit B365.ro.

Cum? Prin intermediul www.couchsurfing.org, numit şi schimbul internaţional de ospitalitate. CouchSurfingul este un serviciu online care îţi permite să călătoreşti în toate colţurile lumii, fără a plăti cazare. Mai exact, odată ajuns într-o anumită ţară, vei sta la o familie, înscrisă pe acest site.

Iată ce trebuie să faci:

Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie să îţi faci cont pe www.couchsurfing.org, adaugi o poză cu tine, specifici dacă eşti dispus să găzduieşti oameni în casa ta şi maximum de persoane pe care le-ai putea primi pentru o anumită perioadă de timp, adaugi informaţii despre condiţiile de cazare pe care le oferi şi ai intrat în baza de date. Pe profilul tău, vor exista referinţe de la oamenii pe care îi găzduieşti şi astfel ceilalţi membrii vor şti că eşti de încredere

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite