Cum au fost cerute în căsătorie VIP-urile autohtone. Alina Sorescu a primit inelul de logodnă din husa unui aparat foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Diaconu şi Diana Lupescu, Eugen Cristea şi Cristina Deleanu, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt câteva dintre cuplurile care şi-au cucerit perechea în timp, unele au fost surprinse de clasica întrebare în momente neaşteptate, altele au acceptat natural, fără o cerere „banală“ cu trandafiri şi şampanie.

Dan Bitman, solistul trupei Holograf, a cerut în căsătorie mai multe partenere, dar cele pe care le-a cerut au fugit de el. Are o relaţie de 20 de ani cu Liliana Ştefan şi trei copii.

 „Am avut cereri în căsătorie, dar n-a fost să fie. Persoanele pe care le-am cerut eu în căsătorie au fugit de mine cât au putut. Chiar şi cu Liliana am avut discuţii să ne căsătorim, dar ne înţelegem foarte bine aşa. Anul viitor facem 20 de ani de când ne cunoaştem, avem trei copii, e ca o căsnicie. Dacă nu ne iubeam şi nu doream să facem copii, lucrul ăsta nu ducea nicăieri“, a declarat Dan Bittman într-un interviu acordat „Adevărul“.

Alina Sorescu a fost cerută de nevastă pe o colină, în Italia

„Alexandru a pregătit totul în detaliu. Eu n-am ştiut nimic, îmi spusese că urmează să plecăm în Italia pentru a sărbători un an de la prima noastră întâlnire. Am locuit la un superb hotel de 5 stele din Florenţa, denumit sugestiv Villa La Vedetta. Alexandru a plănuit o sumedenie de surprize pregătitoare pentru marele moment“, povestea cântăreaţa despre planurile soţului ei.

După vizite prin oraşul încărcat de istorie, designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, a cerut-o în căsătorie pe Alina. „Ne-am oprit pe o colină spunându-mi că vrea să facă nişte fotografii, într-un peisaj de poveste. Eu credeam că-şi pregăteşte obiectivul când, de fapt, din husa acestuia a scos inelul de logodnă. Mi l-a pus pe deget, întrebându-ma simplu şi natural „Vrei sa fii soţia mea?“, a povestit Alina pentru „Story“.

Eugen Cristea şi Cristina Deleanu



Unul dintre cele mai longevive cupluri, Eugen Cristea şi Cristina Deleanu, au hotărât să se căsătorească într-un moment dificil. Cristinei Deleanu i se desfăcuseră contractele de muncă atât de la TNB, cât şi cel de cadru didactic la o universitate particulară. „Ne aflam la cei care aveau să ne devină naşi. Fără să anunţ pe cineva în prealabil, am întrebat: <Vrei să te căsătoreşti cu mine?> . Cristinei i-a sărit peştele din furculiţă...“, a spus actorul pentru „Adevărul“. La o lună de la cererea în căsătorie, cei doi actori spuneau „Da!“ în faţa ofiţerului stării civile. Nu în Bucureşti, ci la Breaza. Cununia religioasă au făcut-o imediat după cea civilă. A fost ceva restrâns, numărul total al invitaţilor ridicându-se la 20 de pesoane. „Cel mai grozav a fost faptul că soţia mea şi naşa au gătit“, a mai spus Eugen Cristea.

Mircea Diaconu a cerut-o în căsătorie pe Diana Lupescu la prima întâlnire

„Am sunat-o, i-am spus că voi avea drum în Moldova şi am întrebat-o dacă mă primeşte la o cafea. Pe vremea aceea cafeaua chiar era o problemă şi era bine să ai unde bea una bună în turnee. Mi-a spus că sunt binevenit şi a doua zi dimineaţă la ora nouă eram în Bacău. Am sunat-o, mi-a făcut cafeaua şi am petrecut toată ziua împreună. La un moment dat, brusc, am întrebat-o ce mi-ar răspunde dacă i-aş cere mâna. A zis că ar răspunde «da» şi ne-am continuat discuţia. Seara la plecare am întrebat-o din nou şi am primit acelaşi răspuns afirmativ“, a povestit Mircea Diaconu pentru „Click!“. La o lună de la cererea în căsătorie, cei doi s-au căsătorit într-o comună din judeţul Argeş.

Cabral a cerut-o de nevastă pe Andreea Pătraşcu la televizor

image
image



„Cine o cunoaşte pe Andreea Pătraşcu, să o sune şi să-i spună să deschidă uşa că vin să o cer de nevastă!”, a spus Cabral în direct, la emisiunea de la Acasă TV.

„Totul a început aseară, eu nu urmăream emisiunea, eram în maşină, dar am început să primesc mai multe telefoane. După direct, Cabral a venit în faţa blocului părinţilor mei, m-a sunat să ies la balcon, mi-a ţipat că mă iubeşte şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui, s-a pus în genunchi şi mi-a arătat un inel. Am coborât, imediat a ajuns şi un prieten de-al nostru cu o sticlă de şampanie, a fost chemat special de Cabral pentru a ne fi martor. I-am raspuns că Da, vreau să fiu soţia lui. Nu mă aşteptam, nu bănuiam ce intenţii are”, mărturisea Andreea Pătraşcu, interpreta lui Coco din telenovela „Iubire şi onoare“.

Răzvan Fodor şi Irina Stan

image

Foto: Pro TV

Actorul Răzvan Fodor a fost cel care a făcut primul pas, după trei luni de tatonări. „N-a fost un moment clar în care să se aşeze în genunchi. A început totul cu mici discuţii, cum ar fi să trăim împreună toată viaţa“, povestea Răzvan în emisiunea „Poveştiri adevărate“. „Nu suport show-urile acelea cu petale de trandafiri şi clişeele aferente...“, a spus actorul. Cererea în căsătorie s-a întins pe o perioadă de un an. „Mă mai încerca din când în când: eşti sigură că vrei?, Dar părinţii tăi ce spun?“, a povestit Irina.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite