Culturistul Viorel Ristea a fost înmormântat astăzi la cimitirul Ghencea din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al culturistului Viorel Ristea, care a murit pe 16 iunie din cauza unui stop cardiac, a fost înconjurat de părinţi, fraţi, fosta soţie şi prieteni.

Culturistul Viorel Ristea a fost înmormântat astăzi, la orele prânzului, la Cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti. Prietenii apropiaţi, rudele, fosta soţie şi admiratorii i-au fost alături până la sfărşit, aplaudându-l pe ultimul drum.

Maşinile cu care au venit participanţii la slujbă aveau lipite pe parbriz poze ale sportivului.

Viorel Ristea a murit în somn, după un stop cardiac, chiar înainte să concureze la gala de culturism Musclemania din Miami.

Surse din apropierea sportivului au susţinut că regimul draconic pe care îl ţinea pentru a participa la gala din SUA şi-a pus amprenta asupra sănătăţii culturistului. El ţinea o dietă foarte strictă, mult prea grea.

De altfel, medicii care au încercat să-l resusciteze au declarat că inima lui Viorel a încetat să mai bată din cauza epuizării şi a deshidratării. Antrenorul Dan Enuţă susţine însă că nu poate fi vorba despre deshidratare, ci, cel mai probabil, stresul de concurs şi oboseala drumului până în America l-ar fi doborât.

Prietenii lui au spus că, imediat după ce a aterizat în SUA, culturistul s-a dus în sala de antrenamente şi apoi, în loc să se odihnească, a preferat să se plimbe prin oraş.

Ambiţii de senator

De profesie economist, culturistul Viorel Ristea a fost consilier local la Primăria sectorului 4 din Bucureşti, între 20 iunie 2008 şi 25 noiembrie 2010. Acum doi ani, Ristea declara că ambiţia lui era să ajungă senator.

Pasiunea pentru culturism a fost, însă, mult mai mare. El a mai participat la concursul Musclemania din SUA în 2009, când s-a clasat pe locul 3, şi în 2010, când a luat locul 5. Anul acesta se pregătea pentru a cuceri titlul suprem.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite