Crucea Roşie strânge haine pentru copiii din centrele de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O campanie de colectare de îmbrăcăminte destinată copiilor instituţionalizaţi în centrele de plasament din Bucureşti şi judeţul Ilfov a fost demarată de Crucea Roşie Română în parteneriat cu compania Miele România.

Campania se adresează până în prezent părinţilor şi profesorilor din grădiniţe şi şcoli, care au fost invitaţi să ofere haine pe care copiii nu le mai poartă, dar care care se află în bună stare. La acţiunea umanitară s-au înscris American International School Bucharest, British School, Grădiniţa Zece, Grădiniţa Ioanid, Grădiniţa Kid Time şi Greek School.

“Oricine poate veni la sediul nostru din Otopeni să aducă haine pentru copiii nevoiaşi, nu doar instituţiile de învăţământ care au dat curs deja invitaţiei noastre. Dorim să strângem cel puţin două tone de haine până la sfârşitul lunii iulie”, a declarat Ioanna Balogianni, product manager al companiei.

Hainele pe care le va strânge compania vor fi donate Crucii Roşii Române, aceasta urmând să le distribuie copiilor aflaţi în centrele de plasament din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Primul centru de plasament care va primi donaţii de haine va fi Centrul “Sfântul Spiridon” din sectorul 4 al Capitalei, unde sunt instituţionalizaţi 90 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani.

Hainele colectate vor fi spălate, uscate şi călcate cu aparate şi soluţii de curăţare profesionale la o curăţătorie ecologică.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite