Cristi Vasile, zis Gagaia, principalul suspect în cazul crimei din Buftea, a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceanul în vârstă de 18 ani, reţinut în cazul crimei din Buftea, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce magistraţii de la Tribunalul Bucureşti a hotărât acest lucru, aseară.

MAI CITIŢI ŞI:

FOTOGALERIE Bărbatul ucis azi-noapte avea un băieţel în vârstă de trei ani. Familia sa vrea să se răzbune: „O să le zicem şi noi condoleanţe autorilor crimei, în curând!“

23 AUGUST NEGRU Ziua a început cu o crimă sângeroasă pe strada 23 August din Buftea. Înainte, un bărbat din Voluntari îşi omorâse nevasta şi se sinucisese

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.30, un bărbat în vârstă de 27 de ani, Cristian Dăscăluc, din oraşul Buftea, a fost omorât de un elev în vârstă 18 ani, Cristian Vasile, zis Gagaia. Potrivit unuia dintre martori, conflictul ar fi început din cauza unor neînţelegeri apărute între unul din membrii găştii tatălui liceanului şi victimă.

image

Click pe imagini pentru galerie foto!

Mama victimei, Nicoleta Zamfir, a jurat că va răzbuna moartea fiului său. „Dacă poliţia nu face dreptate, o să le zicem şi noi „Condoleanţe“, în curând, membrilor familiei lui Ciocate. Băiatul meu a lăsat în urmă o nevastă şi un băiat de trei ani“, susţine femeia.

Varianta anchetatorilro este diferită. Ei susţin că singurul vinovat de moartea lui Cristi este Gagaia, care l-a lovit cu o lopată. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore iar ieri a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Gagaia era în clasa a XII-a la Liceul Energetic.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au început cercetările în acest caz, urmând să stabilească vinovaţii şi împrejurările în care s-a produs crima.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite