Cristi Tabără şi soţia, ascunşi în Harghita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspătul mire, implicat într-un scandal sexual, este exasperat de amploarea mediatică a cazului. El şi soţia sa, Loredana Lascu, au fost surprinşi, duminică seara, de fotoreporterii Click! în timp ce se plimbau pe străduţele din Odorheiu Secuiesc.

Cristian Tabără nu se poate bucura de luna de miere aşa cum şi-ar fi dorit. Vizibil iritat de insistenţa presei de a  afla detalii atât despre scandalul cu tentă sexuală în care este implicat, precum şi despre nunta din weekend, fosta vedetă PRO TV a declarat, azi-dimineaţă, pentru reporterii “Adevărul de Seară” Bucureşti că nu mai are ce să povestească presei.

„Dorim să fim lăsaţi în pace! Aştept ca poliţia să-şi facă datoria”, a spus Tabără abătut.

El s-a căsătorit în mare secret, weekendul trecut, la Praid cu Loredana Lascu cu care a fost surprins duminică seara de fotoreporterii Click! plimbându-se în apropierea hotelului Gonduzo, din localitatea harghiteană Odorheiu Secuiesc.
Îmbrăcaţi lejer, el cu un tricou bleumarin, iar ea cu o bluziţă de culoare verde, proaspeţii însurăţei şi-au făcut curaj şi au ieşit la plimbare pe străduţele înguste ale oraşului Odorheiu Secuiesc.

Cristi Tabără şi soţia lui, Loredana, păreau mai mult amici decât tineri căsătoriţi, aflaţi în luna de miere. Mergeau unul pe lângă celălalt, fără să schimbe prea multe cuvinte. Chiar şi aşa, Cristi şi Loredana nu s-au grăbit să se întoarcă în Capitală, ei alegând să se relaxeze în zona Harghitei.

Nuntă cu bodyguarzi

Cristi şi Loredana şi-au dorit o nuntă foarte discretă, mai ales că fosta vedetă Pro TV se află în plin scandal sexual. Cei doi i-au rugat pe invitaţi să ţină secretă locaţia evenimentului, tocmai pentru a evita presa.
Apoi, la restaurantul unde a avut loc petrecerea, sâmbătă seara, mai mulţi bodyguarzi au stat nemişcaţi în faţa intrării. “„Gorilele” i-au controlat la sânge chiar şi pe petrecăreţi.

Soţii au avut rezervată o cameră la hotel pentru mai multe nopţi. A doua zi, spre seară, ei au ieşit la o plimbare, dar când s-au simţit urmăriţi, Cristi Tabără şi Loredana s-au ascuns într-o pensiune, şi cu ajutorul angajaţilor s-au făcut nevăzuţi pe uşa din dos.

Mama fetiţei, la Poliţie

În timp ce ei încearcă să se bucure de “luna de miere”, mama fetiţei de 12 ani care îl acuză de abuz sexual pe Cristi Tabără avea programată o vizită, astăzi, la secţia 9 Poliţie, pentru a depune plângere împotriva fostului iubit.

„Vreau să aflu dacă este nevoie să depun această plângere. Mă interesează dacă fata mea va mai fi chemată la audieri, pentru că nu aş mai vrea să o supun presiunii de acest fel”, ne-a spus, azi-dimineaţă, Alina Bodnaru, fosta iubită a lui Tabără.

Realizatorul tv şi mama fetiţei s-au cunoscut în urmă cu şase ani pe holurile Pro Tv-ului. El avea o emisiune, ea colabora la postul Acasă TV. Ca o dovadă de iubire, în septembrie 2008, Cristian Tabără a dus-o pe Alina în Anglia, la Liverpool, unde, susţine tânăra, s-au căsătorit, în rit anglican, fără acte şi fără martori.

Mărturie stă verigheta pe care Alina o păstrează cu grijă. Relaţia celor doi s-a terminat acum un an, la scurt timp după ce fosta vedetă PRO TV ar fi batjocorit-o pe fetiţă.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite