UPDATE Cristi Tabără a dat cu subsemnatul la Poliţie. Vedeta TV s-a luat la harţă cu un paparazzi şi i-a smuls aparatul foto din mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iritat de insistenţele unui ziarist, şeful Departamentului de Filme al TVR a coborât din maşina personală şi i-a luat acestuia cardul de memorie din aparatul de fotografiat. Incidentul s-a întâmplat noaptea trecută, în apropiere de pasajul Lujerul din Sectorul 6 al Capitalei. Ziaristul a depus plângere la poliţie.

Update ora 14.15: Aseară, Cristi Tabără a fost audiat la Secţia 21 de Poliţie, din cartierul Militari. „Nu a fost reţinut. A fost doar audiat. Acum se fac cercetări şi vom stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Vezi aici video cu Cristi Tabără înconjurat de oamenii legii şi de reclamanţi

Update ora 13.50: Contactat de „Adevărul de seară", Cristi Tabără a refuzat să vorbească acum despre incident. „Nu comentez. Aş vrea mai întâi să mă consult cu avocata mea", a spus el.

Noaptea trecută, în jurul orei 22.00, Cristian Tabără a avut un conflict în trafic cu un jurnalist care încerca să-l fotografieze. Enervat de insistenţele ziaristului, vedeta TV a coborât din maşină, în plin trafic şi i-a smuls acestuia aparatul foto din mână.

Ulterior, şeful Departamentului de Film al TVR a demarat în trombă, luând cu el cardul de memorie din aparat.

Jurnalistul agresat de vedeta TVR a depus plângere la Poliţie. Organele legii au demarat deja o anchetă în acest sens.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite