Crin Antonescu, despre tentativa de sinucidere a lui Nastase: "Am văzut la creaturile astea băsiste o revărsare de ura și de satisfacție"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PNL, Crin Antonescu, a făcut declarații în legatura cu tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase. Totodată, acesta a explicat și declarația premierului Victor Ponta la adresa lui Traian Băsescu, și anume "Sper că Băsescu e fericit acum".

"Apreciez gestul lui Victor Ponta pe plan uman. Sunt momente în care oamenii politici trebuie să înteleagă că în unele momente politic este epitet. Cu siguranță comentează acest caz oameni care pe tot parcursul zilei de azi și-au frecat mâinile cu bucurie nedisimulată", a spus Crin Antonescu, pentru RTV.

Politicianul a explicat și declarația lui Ponta la adresa președintelui Traian Băsescu. "Probabil că mâine îl vor ataca pe Ponta. Eu sunt bucuros că a făcut acest gest și sunt perfect solidar cu el. Înteleg foarte bine de ce a fost adus numele lui Băsescu în acest caz. E o remarcă a lui Victor Ponta și nu o comentez, doar o înțeleg",a mai spus Antonescu.

"Daca discutăm despre efectele politice, partea cea mai rea este că se introduce o cantitate enorma de emoție. Am văzut la creaturile astea băsiste, că altfel nu am cum să le spun, o revărsare de ură și de satisfacție care este absolut nefirească și care nu poate genera, la rândul ei, decât tot sentimente de felul acesta", a adăugat politicianul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite