Bucureşti: Criminalii din Titan erau curaţi la dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei bărbaţi care au fost arestaţi în urmă cu două zile de agenţii de la Serviciul Omoruri pentru uciderea unui tânăr de 23 de ani nu au antecedente penale, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, 

MAI CITEŞTE ŞI:
Bucureşti: Ucis şi aruncat în câmp pentru 100 de lei

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, au mai fost cercetaţi pentru diferite scandaluri dar nu li s-au întocmit, până în momentul de faţă, dosare penale.

La data de 29 martie, Cristian Mocanu, „băiat de cartier” din zona Titan, împreună cu doi locotenenţi de-ai săi, „Capone” şi „Ţiganu”, l-au omorât din bătaie pe Florian Dohotaru, un tânăr de 23 de ani care le datora 100 de lei. După comiterea faptei, cei trei l-au aruncat pe tânăr pe câmp în apropiere de comuna Frumuşani din judeţul Călăraşi.

Doi dintre ucigaşi au fost arestaţi la scurt timp după aceea şi acuzaţi de omor calificat. Au făcut recurs, iar judecătorii Curţii de Apel au dispus cercetarea lor în libertate.

Ciocan a subliniat faptul că astfel de comportamente nu sunt tipice pentru găştile din cartier, care se ocupă, în general, de infracţiuni mai uşoare, cum ar fi furturi sau deranjarea liniştii publice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite