VIDEO Crimă ca-n filmele de groază: Şi-a ucis soţul cu ciocanul şi o sabie şi a stat două zile cu victima în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni au reţinut astăzi o femeie în vârstă de 59 de ani care este suspectată că şi-ar fi ucis soţul care era imobilizat la pat după ce l-a lovit de mai multe ori şi l-a sufocat cu o pernă. Ea este cercetată pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

UPDATE ORA 12.50

Unii dintre vecini susţin că victima a fost director la Regia Autotonomă de Transport Bucureşti, alţii că a fost proiectant de meserie, iar fiul bărbatului este profesor de geografie. Preşedintele Asociaţiei de Proprietari, Adina Neguţ obişnuia să-i mai ajute la cumpărături, dar pe care i le dădea Florinei Hogaş din uşă întrucât femeia nu îi permitea accesul în locuinţă. Adina Neguţ mai spune că femeia s-a plâns o singură dată cât de greu îi este să-şi îngrijească soţul după ce a întrebat-o cum suportă mirosul care se simţea ieşind din apartament.

UPDATE ORA 11.00

Vecinii de pe strada Visarion Sachelarie unde locuiesc soţii Hogaş spun că aceştia erau împreună de aproape 15 ani şi în trecut au avut şi unele probleme cu consumul de alcool. Bărbatul a mai fost căsători, dar prima soţie i-a murit, iar cel care îl mai vizita şi ajuta era fiul său. oamenii mai susţin că bărbatul era paralizat de mai mulţi ani, iar Florina Hogaş era cea care avea grijă de el.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că fapta s-a petrecut pe data de 12 septembrie când femeia în vârstă de 59 de ani i-ar fi curmat zilele soţului ei de 73 de ani care era bolnav şi imobilizat la pat de mai multă vreme.

„Suspecta şi-a motivat fapta spunând că a vrut să-i curme suferinţa. Duminică după-amiaza, în jurul orei 15.00, ea l-a lovit cu un ciocan în zona capului şi pentru că nu murea, l-a lovit şi cu o sabie, apoi l-a sufocat cu o pernă“, a declarat comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

El a precizat că poliţişti au fost sesizaţi de fiul femeii la două zile de la comiterea faptei timp în care aceasta a stat cu mortul în locuinţă.

Femeia a fost reţinută de poliţişti şi este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite