Bucureşti: Două veşti şi trei poveşti de la Creangă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stagiunea de vară pentru copii continuă în parcurile Capitalei.

Poveştile nu intră niciodată în vacanţă, iar actorii de la Teatrul bucureştean pentru Copii „Ion Creangă“ se costumează special.
 
Teatrul „Ion Creangă“ prezintă până la 6 septembrie spectacole în cadrul proiectului „Bucureşti – cartier de vară“. „Un desen, o floare, mare sărbătoare“ , „2 veşti şi 3 poveşti“ şi „Melc, melc, codobelc“ sunt piesele pregătite vara aceasta de actori pentru prichindei.

Astfel, piesa de teatru „2 veşti şi 3 poveşti“ se va juca astăzi în Parcul Bazilescu, mâine la Casa de Cultură Eminescu, iar duminică în Parcul Titanii. Toate reprezentaţiile pentru cei mici încep la ora 10.00.

La toamnă, melcii ies în parc pentru copii

Piesa „Un desen, o floare, mare sărbătoare“ poate fi urmărită de copii la 21 august în Parcul Bazilescu, pe 22 august în Parcul Titanii şi pe 23 august în Parcul Sebastian. Cel de-al treilea spectacol - „Melc, melc, codobelc“ - va poposi la Casa de Cultură Eminescu, la 4 septembrie şi 5 septembrie în Parcul Sebastian şi la 6 septembrie în Parcul Bazilescu.

Evenimentul „Bucureşti - cartier de vară“ este realizat de Comisia pentru cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, în parteneriat cu primăriile sectoarelor 1, 2, 3 şi 5.

Astăzi, de la ora 10.00, în Parcul Bazilescu, Teatrul Excelsior prezintă piesa „Vacanţa veselă“.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite