Bucureşti: Patru case distruse de flăcări în Crângaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu violent a izbucnit ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, pe strada Nicolae Filimon din sectorul 6.

Flăcările care au cuprins casa de la numărul 13 s-au extins rapid la imobilele vecine, dându-le de lucru pompierilor ajunşi la faţa locului mai bine de trei ore.

În ciuda eforturilor acestora, incendiul nu dădea semne că se potoleşte şi ameninţa clădirile de pe strada Lucăceşti, situată în apropiere de Nicolae Filimon.

Un copil intoxicat cu fum

La faţa locului au venit nouă maşini de pompieri, mai multe ambulanţe SMURD şi câteva maşini de poliţie.

Din fericire,circulaţia nu a fost afectată deoarece casele se aflau pe o stradă secundară.

„Suprafaţa toată afectată de foc a fost de 400 de metri pătraţi. Un pompier s-a intoxicat şi a primit îngrijiri medicale“, a declarat Anca Onofrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Vecini şi curioşii au stat până când pompierii au încheiat operaţiile de stingere a focului, unii dintre ei având chiar de suferit din cauza fumului înecăcios care s-a simţit până la o distanţă de câţiva kilometri.

 „Pe lângă pompier s-au intoxicat şi un bărbat şi un copil dintre cei care au stat pe margine“, a mai spus Anca Onofrei.

Din cele declarate de vecinii imobilului de la care a pornit incendiul, locatarii casei de la numărul 13 sunt doi bătrâni care adună din tomberoane tot felul de lucruri.

 „În casa bătrânilor era o mare aglomeraţie de obiecte, cartoane, plasticuri, aşa că focul a avut combustibil, nu glumă“, a declarat o vecină.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite