Costică Argint a ajuns la Bucureşti şi va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costică Argint, condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi arestat în decembrie 2009 de autorităţile italiene, a ajuns în Bucureşti cu o aeronavă de linie de la Roma şi va fi dus în Arestul Poliţiei Capitalei.

Avionul cu care a fost adus Argint în ţară a aterizat, la ora 18.21, cu o întârziere de 41 de minute, pe Aeroportul Herni Coandă din Capitală.
Costică Argint (53 de ani) va fi dus de o escortă a Poliţiei Române, care l-a preluat de la Roma, în Arestul Poliţiei Capitalei, unde va rămâne închis până când instituţiile abilitate vor decide la ce penitenciar va fi încarcerat.

Bărbatul a fost extrădat temporar în România, pentru a-şi ispăşi pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, după care va fi retrimis în Italia, el fiind judecat în mai multe procese, a anunţat marţi Poliţia Română.
Costică Argint va fi retrimis în Italia după executarea pedepsei din România, pentru "finalizarea afacerilor judiciare pe teritoriul acestui stat", a precizat, marţi, într-un comunicat de presă, Poliţia Română.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite