Costică Constanda face legea în Consiliul General

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Costică Constanda le-a trimis consilierilor o adresă prin care le propune cum să arate hotărârea de consiliu care va viza proprietatea lui. Cu hotărârea instanţei, care îi

Omul de afaceri Costică Constanda le-a trimis consilierilor o adresă prin care le propune cum să arate hotărârea de consiliu care va viza proprietatea lui. Cu hotărârea instanţei, care îi obligă pe consilieri la plata a peste 17 milioane de euro daune pentru că i-au întârziat documentaţia de urbanism, Constanda face acum tot posibilul să obţină cât mai multe avantaje de la municipalitate.

Potrivit modelului de hotărâre transmis de Constanda, Consiliul va trebui să îi transmită omului de afaceri "dreptul la proprietate asupra terenului pe care se află Depoul "Ilie Pintilie" (Victoria), liber de orice sarcini, servituţii, litigii sau orice fel de pretenţii ale terţilor", se arată în documentul redactat de avocaţii lui Constanda.
Mai mult, proprietarul din Bordei mai cere ca municipalitatea să treacă terenul din spatele guvernului în proprietatea privată a Consiliului General, pentru a nu exista probleme la efectuarea schimbului. Tot primăria trebuie să elibereze, pe propria cheltuială, studii şi documente urbanistice care să reglementeze Planul Urbanistic al Zonei (PUZ).

Constanda le mai cere consilierilor să renunţe şi la orice fel de modalităţi de atac în justiţie împotriva sa, dar să îi aprobe PUZ şi pe cei 5.000 de metri pătraţi din Bordei pe care i-a vândut unor ucraineni. În aceste condiţii, Costică Constanda este dispus să închidă conflictul dintre el şi Consiliul General. (Florel Manu)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite