Corneliu Vadim Tudor ameninţă că va face "dezvăluiri cutremurătoare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, s-a prezentat din nou astăzi la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de tulburarea liniştii şi ordinii publice, ultraj şi nerespectare a unei decizii judecătoreşti.

Corneliu Vadim Tudor a promis că va face "dezvăluiri cutremurătoare", după ce va sta de vorbă cu procurorii.

Pe 5 ianuarie, procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a anunţat că Parchetul General a deschis un dosar penal în cazul scandalului provocat de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor la evacuarea sediului PRM, potrivit Agerpres. El era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

Un executor judecătoresc a sosit, pe 4 ianuarie, la sediul PRM din str. Emile Zola din Capitală, însoţit de poliţişti, pentru a evacua sediul PRM, în urma unei noi somaţii emise pe baza unei hotărâri a Judecătoriei sectorului 1.

Încercarea de evacuare s-a soldat cu un scandal, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, împreună cu mai mulţi membri ai formaţiunii, opunându-se acţiunii executorului judecătoresc.

În cele din urmă, PRM a fost evacuat din sediu, după mai multe ore în care s-a încercat convingerea conducerii partidului să iasă din clădirea revendicată de foştii proprietari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite