Trupul lui Cornel Fugaru, depus la Muzeul Enescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care doresc să-și ia adio de la Cornel Fugaru o pot face începând de astăzi, de la ora 16,00, la Muzeul George Enescu.

Trupul regretatului compozitor care s-a stins, ieri, din viață, va fi depus în această după-amiază la Muzeul "George Enescu" - Palatul Cantacuzino, de pe Calea Victoriei. Potrivit apropiaților familiei Fugaru, înmormântarea ar putea avea loc vineri, la Cimitirul Bellu.

VIDEO. Controversele din jurul unuia dintre cele mai răsunătoare divorţuri ale anilor ‘80. Cornel Fugaru s-a despărţit de prima soţie după 20 de ani. Vezi aici motivele

image
image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA FOTOGALERIE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNEL FUGARU!

Muzicianul a murit ieri, 13 iulie 2011, la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 71 de ani, din cauza unei unei maladii cronice grave.

Detaliile despre boala artistului au fost păstrate cu discreţie, membrii familiei fiind destul de rezervaţi în declaraţii atunci când a fost internat în spital. În urmă cu opt ani, Cornel Fugaru a suferit de cancer. În urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, compozitorul a fost diagnosticat cu cancer generalizat, în urma unui control de rutină şi începuse procedurile cu citostatice.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite