Bucureşti: Show pe două roţi în Piaţa Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru rideri celebri le-au oferit un spectacol incendiar aseară spectatorilor prezenţi la „Red Bull X-Fighters Exhibition”. În ciuda întârzierii cu o jumătate de oră, din cauza ploii, cei 3.000 de bucureşteni s-au bucurat de acrobaţiile pe două roţi desfăşurate în faţa Palatului Parlamentului.

Ploaia care s-a pornit aseară cu o oră înainte de începerea evenimentului „Red Bull X-Fighters Exhibition” părea că va anula atât de mult aşteptatul spectacol al motocicliştilor.

La ora 19.00, când trebuia să fie începerea oficială a show-ului, oamenii se adunaseră cu miile în jurul rampelor montate în faţa fostei Case a Poporului.
Cum ploaia nu se oprea, organizatorii nu păreau că au de gând să dea drumul spectacolului, pentru că „scenele” erau încă acoperite cu folii protectoare.
Doar muzica îi mai antrena pe spectatorii ascunşi pe sub umbrele sau pe sub corturile montate special pentru eveniment.

“Nici nu ştiu sigur dacă o să mai fie ceva. Din câte am înţeles, dacă nu se opreşte ploaia, nu vor mai urca pe rampă”, a spus dezamăgit George Vida, un bucureştean pasionat de “freestyle motocross”.
După aproximativ o jumătate de oră ploaia a încetat, iar organizatorii au anunţat începerera evenimentului.

Au fost ridicate foliile care acopereau rampele, iar cei patru rideri, Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin şi Steven Stuyven şi-au făcut apariţia în aplauzele celor deja aproximativ 3.000 de spectatori  adunaţi în Piata Constituţiei.

Acrobaţii care te lăsau mască

Au promis un show incendiar şi exact asta au oferit: motocicliştii au sărit până la 10 metri înălţime, s-au ridicat pe o roată şi au executat unele dintre cele mai dificile trickuri. Toate acestea au generat delir printre spectatori.
Astfel, publicul le-au strigat numele celebrilor ridderi şi au trăit fiecare moment al spectacolului la intensitate maximă.

Motocicliştii au făcut o demonstraţie de zile mari în cele două reprize a câte 15 minute fiecare, executând fără oprire figuri acrobatice.
La sfârşitul show-ului, cei patru au dat autografe şi au făcut poze cu spectatorii.

“Ne-am simţit foarte bine aici. Publicul a reacţionat extraordinar si a creat o atmosferă superbă. Sper să revenim la Bucureşti”, a spus Jimmy Verburgh, unul dintre rideri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite