Consilierii îi pun beţe-n roate lui Videanu la exproprieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii municipali au votat, ieri, numai unul din cinci proiecte aflate pe ordinea de zi. Deşi se aflau pe listă, două dintre proiecte au fost amânate, pe motiv că nu este gata documentaţia.

Consilierii municipali au votat, ieri, numai unul din cinci proiecte aflate pe ordinea de zi. Deşi se aflau pe listă, două dintre proiecte au fost amânate, pe motiv că nu este gata documentaţia. Este vorba de două Planuri Urbanistice Zonale de importanţă vitală pentru Capitală: Pasajului Basarab şi noua arteră Uranus. Subiecte precum Planul Urbanistic Zonal al Pasajului Basarab şi lărgirea bulevardului Tudor Vladimirescu nu au stârnit interesul aleşilor locali, care nu au găsit timp să vină să îşi exprime votul în interesul celor care i-au ales. Din cei 55 de consilieri, nu sau prezentat la şedinţă decât 38. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, consilierii PSD prezenţi l-au sabotat pe primarul general. Aceştia s-au opus declarării pasajului drept "obiectiv de utilitate publică", lucru ce ar fi dat mână liberă primarului pentru începerea exproprierilor în zona în care urmează să fie realizat Pasajul Basarab.
Deşi Adriean Videanu le explicase cât de importante sunt cele două proiecte pentru municipalitate, consilierii s-au declarat împotrivă, argumentând că "proiectul este o minciună" şi că "s-au dublat cheltuielile, iar acum se iau terenurile oamenilor".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite