Confuzie printre călători din cauza indicațiilor greșite de la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călătorii pot deveni uşor confuzi la ieşirea de la anumite staţii de metrou. O parte dintre noile panouri care indică marile artere spre care se poate ieşi dintr-o staţie sunt greşite.

Pe indicator este trecut numele unui anume bulevard, în timp ce gura de metrou se află pe o arteră total diferită. Spre exemplu, în staţia de metrou Timpuri Noi, toate indicatoarele îi îndrumă spre călători spre Şoseaua Mihai Bravu. La ieşirea din subteran, călătorii se află de fapt pe Bulevardul Gheorghe Şincai.

Reprezentanţii Metrorex admit că astfel de greşeli -au strecurat în momnetul în care au fost montate noile indicatoare la subteran. „Este una dintre erorile pe care le-am identificat şi pe care suntem în curs de a le remedia. Am primit observaţii de la călători cu privire la aceste situaţii şi acum le corectăm”, a spus Gheorghe Udrişte, directorul Metrorex.

În plus, acesta spune că indicaţia nu este complet eronată, având în vedere că Şoseaua Mihai Bravu se află în apropierea Bulevardului gheorghe Şincai. Montarea indicatoarelor noi din staţiile de subteran a început din toamna anului trecut.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite