Bucureşti: Petru Condrea ştie „Cine este Fredy”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul campaniei „Cine este Fredy?”, iniţiată de „Adevărul de seară”, se numeşte Petru Condrea, este bucureştean, are 24 de ani, şi a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, dar lucrează ca electrician.

El a primit din partea „Adevărul de seară” o machetă de colecţie - Ferrari F40 pentru că a fost primul cititor care a dat detalii despre proprietarul bolidului abandonat în Piaţa Romană.

Petru ştia de mai mult timp cine deţine replica Ferrari din Piaţa Romană şi, când a aflat de campanie, a trimis imediat un mail pe adresa bucuresti@adevărul.ro. „Citesc ziarul zilnic pentru că tata merge cu metroul şi îl aduce în fiecare seară acasă. Cum am aflat de Campania <Cine este Fredy?> am trimis imediat un e-mail. Ştiam de vreo patru ani maşina, treceam pe acolo zilnic, spre şcoală, şi am aflat că este a lui Fredy Americanu’, dar nu deţineam informaţii că ar fi o replică. Am crezut că este un Ferrari autentic. Abia după ce am citit articolul cu proprietari celebri de Ferrari F40 din <Adevărul de seară> m-am gândit că e imposibil ca cineva să abandoneze un asemenea exemplar de colecţie”.

Prima dată când câştigă un premiu

Vizibil emoţionat, Petru ne-a mărturisit că nu a mai câştigat niciodată nimic. „Este pentru prima oară când câştig ceva. Oricum, o surpriză plăcută, mai ales că primesc acest premiu cu ocazia zilei mele de nume. Macheta este un cadou neaşteptat, pentru care îi mulţumesc redacţiei <Adevărul de seară>”.

Anul acesta a absolvit Facultatea de Psihologie, de la Universitatea „Spiru Haret” din Bucureşti, dar lucrează ca electrician. „E greu să găseşti ceva de muncă imediat după ce termini facultatea. Oriunde încerci ţi se cere experienţă, or, dacă nimeni nu te angajează, de unde câştigi experienţa?” se lamentează Petru.

Îi plac campaniile ziarului „Adevărul” şi „Adevărul de seară” şi consideră că este foarte important să existe continuitate: „În afară de campania cu Fredy, mi-a mai plăcut Campania <Eliberaţi Capitala>, dar fără implicarea celor care au putere de decizie şi dacă nu există continuitate nu cred că se va ajunge undeva. În Piaţa Romană se circulă mai bine acum, dar să vedem peste o lună”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite