Condiţiile de înscriere pentru locuinţe ANL, modificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o întrerupere de un an, Primăria Sectorului 6 reprimeşte de luni cereri pentru repartizarea unei locuinţe în cartierul ANL "Constantin Brâncuşi". Cei care doresc să intre în posesia

După o întrerupere de un an, Primăria Sectorului 6 reprimeşte de luni cereri pentru repartizarea unei locuinţe în cartierul ANL "Constantin Brâncuşi". Cei care doresc să intre în posesia unui apartament trebuie să îşi depună dosarele de înscriere la administraţia de sector şi vor trebui să îndeplinească criterii diferite de cele de anul trecut.
Autoritatea locală a stabilit un criteriu de departajare care avantajează locuitorii sectorului sau pe cei care lucrează pe raza acestei zone administrative.
"Cei care locuiesc sau lucrează de cel puţin un an pe raza sectorului 6 primesc un plus la punctaj. Este firesc, de vreme ce o parte din investiţia pentru acest cartier se face cu banii sectorului 6. Nu este vina mea că alte sectoare nu au construit locuinţe ANL", a declarat, ieri, primarul sectorului 6, Cristian Poteraş.
Acesta este de părere că până la finele anului vor fi finalizate trei sute de locuinţe în cartierul "Brâncuşi". Noile cereri se primesc până în luna februarie a anului viitor, dată la care se va face recepţia noilor blocuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite