Concurs de animale la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până duminică, bucureştenii vor putea vizita cea mai mare expoziţie de agricultură din ţară la IndAgra Farm. La cea de-a 13-a ediţie a expoziţiei sunt aşteptaţi peste 30.000 de vizitatori din ţară şi din străinătate.

Organizatorii au pregătit mai multe surprize zecilor de mii de vizitatori. Aceştia pot vedea diferite rase de vaci, capre, oi, cai şi păsări de curte. Într-un spaţiu special amenajat pentru iubitorii de cai vor fi organizate zilnic demonstraţii hipice.

De asemenea, vor avea loc şi mai multe concursuri pentru oi şi vaci, în urma cărora vor fi alese cele mai frumoase exemplare. Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) amenajează în incinta târgului expoziţional chiar şi o stână tradiţională românească unde vizitatorii iubitori de natură se vor putea simţi ca la ţară.

Nu vor lipsi din cadrul expoziţiei nici companiile din industria alimentară, producătorii de băuturi şi cramele de vinuri, care vor organiza degustări de produse.

Pasionaţii de tehnologie vor putea admira în cadrul târgului ultimele inovaţii în domeniul agriculturii şi industriei alimentare realizate de cei mai importanţi producători de utilaje şi echipamente agricole din lume.

Produse din toată lumea

Anul acesta, expun la IndAgra Farm firme din 23 de ţări, printre care Canada, Coreea de Sud, Finlanda, Franţa, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Turcia. În cadrul târgului vor fi organizate mai multe seminarii şi simpozioane, lansări de produse şi prezentări ale firmelor participante.

De asemenea, în data de 7 noiembrie are loc şi o conferinţă internaţională cu tema “Politica agricolă comună. Rolul agriculturii de proximitate şi implicaţii în domeniul siguranţei alimentare”.

La conferinţă vor participa oaspeţi de seamă, printre care comisarul european pentru sănătate publică, siguranţă alimentară şi bunăstarea animalelor, Androula Vassiliou, şi mai mulţi miniştri ai agriculturii din statele Uniunii Europene.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite