Concertul Guns N’ Roses, între zvon şi realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe contul de Twitter al solistului Axl Rose a apărut, ieri, un mesaj potrivit căruia toate concertele din Europa ar fi fost anulate.

După ce toată presa internaţională a preluat informaţia drept bună, organizatorii concertelor Guns N’ Roses spun că ar fi vorba doar despre un zvon, iar turnelul s-ar desfăşura conform programului.

„Toate concertele următoare Guns N’ Roses sunt anulate oficial. Contactaţi, vă rog, organizatorii pentru a vă recupera banii“, asta apare în continuare scris pe contul de Twitter al solistului Axl Rose.

Pe site-ul formaţiei nu a apărut, însă, nicio informaţie oficială, iar organizatorii de la Bucureşti nu „transpiră“ vreo declaraţie cu privire la vâlva creată. Site-ul Bilboard a publicat aseară însă mai multe argumente care, spun ei, dovedesc că informaţia este falsă şi că de fapt contul lui Axl Rose a fost piratat.

„Rose nu este activ pe Twitter, iar aceasta este prima postare din ultimele trei luni. Celelalte mesaje au fost trimise prin iPhone, în timp ce acesta din urmă a fost trimis prin telefonul mobil. De asemenea, este foarte interesant modul în care a fost scris în limba engleză cuvântul «Cancelled»“, scrie Billboard.

Anunţul de pe Twitter nu a fost şters

Dacă este însă aşa, o altă întrebare care alimentează confuzia îl reprezintă motivul pentru care mai este păstrat încă pe Twitter anunţul anulării concertelor.  Organizatorii de la Bucureşti, D&D Entertainment menţin totuşi invitaţia deschisă pentru 21 septembrie, cel puţin pe site-ul lor, pentru toţi fanii români care aşteaptă de ani buni să asculte una dintre cele mai renumite trupe rock la nivel mondial, dar mai ales poate pe cel mai adulat vocalist rock a tuturor timpurilor, Axl Rose, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose.

Cel care a dat de altfel grupului şi un farmec aparte prin timbrul său vocal, dar şi prin prestaţia live excepţională. Turneul european al formaţiei Guns N' Roses de la Bucureşti este inclus într-un turneu include şi un concert la Bucureşti, la Romexpo.

Preţul biletelor este de 127,8 lei în zona Normal Circle, 191,7 lei la Golden Circle şi 266,3 lei, ori 298, 2 lei, în funcţie de poziţionare, în zona VIP.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite