Concerte hip-hop, rock şi dance pe scenele Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână vine cu o gamă variată de concerte pentru toţi bucureştenii. Dacă în această seară vor urca pe scenă Alex Velea şi Guess Who cu Spike, mâine formaţia Timpuri Noi va recita cele mai noi hituri în clubul Fire.

Primul concert imprtant al acestui sfârşit de săptămână este cel susţinut de Alex Velea, pe scena clubului Maxx. Artistul a promis că îi va încânta pe locuitorii Capitalei cu ultimele sale hituri, dar şi cu melodii care l-au făcut consacrat, cum ar fi „Yamasha“ sau „Dragoste la prima vedere“. Spectacolul din Maxx începe la ora 23.00.

Tot diseară va urca pe scenă, dar în clubul Turabo, şi Guess Who, alături de Spike. Probabil cel mai mediatizat şi popular artist din hip-hopul românesc la ora actuală, Guess Who, promite să facă un show de zile mari la concertul din această seară. Spectacolul începe aproape de miezul nopţii, iar intrarea este liberă.

Nici ziua de mâine nu va fi lipsită de concerte, formaţia Timpuri Nori urcând, de la ora 21.00, pe scena din clubul Fire. Componenţii trupei vor încheia, prin acest concert hard-rock, seria spectacolelor ce poartă denumirea de „3 Cântări“. Preţul de intrare la concert este de 25 lei (cu CD) şi 15 lei (fără CD).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite