Concerte cu Filarmonica „George Enescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stagiunea 2010-2011 a Filarmonicii continuă cu „Simfonia a IX-a“ de Beethoven, diseară, de la ora 21.00, la Sala Mare a Ateneului Român.

Al doilea concert al anului îl va avea la pupitru pe dirijorul Jin Wang, iar solişti vor fi: Lavinia Mamot, Sidonia Nica, Cristian Mogoşanu şi Ştefan Ignat. Corul va fi dirijat de I.I. Prunner.

Biletele sunt în funcţie de locul ales în sală: Categoria I - 38 de lei; Categoria a II-a - 34 de lei; Categoria a III-a (elevi, studenţi, pensionari) - 32 lei.

Cei care vor să-şi petreacă duminica în compania pianului, de la ora 19.00, Inna Oncescu a ales pentru recitalul ei lucrări de Haydn. Programul se va încheia la ora 21.00. Biletele costă la categoria I -18 de lei, la categoria a II-a - 16 de lei, iar la categoria a III-a (elevi, studenţi, pensionari) - 10 lei.

Filarmonica „George Enescu“ a fost fondată în anul 1868. „Societatea Filarmonică Română“, sub conducerea lui Eduard Wachmann, avea ca scop organizarea unei orchestre simfonice permanente, în vederea propagării culturii muzicale şi popularizării capodoperelor muzicii clasice. Sub bagheta iniţiatorului său, „Societatea Filarmonică“ a organizat primul concert în luna decembrie a aceluiaşi an.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite