Concert pentru viaţa unei mame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Bîrnea organizează un concert caritabil pentru mama sa, bolnavă de cancer osos. Fata a făcut un blog pentru cauza mamei ei şi a reuşit să adune mai multe trupe care vor cânta mâine seară în clubul Silver Church pentru a strânge fonduri necesare unei operaţii salvatoare.

Alina nu ştie ce să mai facă pentru a-şi ajuta mama, care suferă de o formă de cancer osos - mielom multiplu. Pentru a urma tratamentul vital, Lori, mama fetei, are nevoie de aproximativ 40.000 de euro pentru a putea realiza un transplant transfuzabil de celule stem, care se face la o clinică din Cehia, pentru ca boala să stagneze fără să recidiveze. Cu toate că suma nu este foarte mare, femeia spune că îi devine aproape imposibil să-şi cumpere până şi medicamentele care o mai ţin în viaţă. „Mi-ar fi de folos orice sumă care m-ar ajuta să mă tratez şi aici lunar, procurându- mi medicamentele", spune îndurerată mama fetei.

Între timp, Alina a deschis şi un blog în numele mamei sale, dar şi un cont pe Facebook. În plus, mâine seară, de la ora 22.00, organizează un concert umanitar, în Silver Church, unde vor cânta Jukebox, Richie Rich, Noisy Floor, Micul Paris, Fort 13 şi Pappy. Biletul costă 20 de lei, iar întreaga sumă strânsă în urma concertului va fi donată lui Lori, pentru plata tratamentului de care are nevoie. „Momentan eu nu îmi pot susţine familia financiar, deoarece urmează să fiu pensionată. De la firma la care lucrez nu am primit banii pe concedii, întrucât firma se află într-o situaţie deplorabilă acum, din cauza evoluţiei economice din ţara noastră. Soţul meu, de asemenea, are salariul înjumătăţit şi abia ne ajunge pentru hrana sănătoasă de care am nevoie şi pentru cheltuielile de întreţinere. Am fost susţinută financiar de membrii familiei mele, fără de care, azi, situaţia mea nu ar fi fost ameliorată", a spus Lori Nicolaica.

image

Alina, fata lui Lori, se roagă la Dumnezeu să aibă parte de noroc şi pentru ca mama sa să se facă bine. „Sper ca Dumnezeu să mă ajute să o văd zâmbind şi din nou sănătoasă. Le mulţumesc tuturor pentru orice fel de sprijin", a spus Alina.

Cei care doresc, o pot ajuta donând în conturile:

RO 34 RZBR 00000 600 1163 4155 RON - Raiffeisen Agenţia Titan
RO 95 BRMA 0770 0291 444 954 00 EUR- Banca Românească Agenţia Călăraşilor
RO 60 BRMA 0770 0291 444 000 00 RON- Banca Românească Agenţia Călăraşilor

Titular cont: Alina Monica Bîrnea

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite