Concert caritabil cu Alexandru Tomescu & Friends

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Tomescu, artist cu reputaţie internaţională şi posesor al viorii Stradivarius, va susţine un concert extraordinar la Palatul Ghika, în această seară, de la ora 19.00.

Alături de violinist va fi Sânziana Mircea (pian), Alexandra Potinga (violoncel) şi Mălina Ciobanu (vioară). În deschiderea evenimentului va cânta Corul de Copii Radio – dirijor Voicu Popescu, iar la pian Camelia Chitibea.

Concertul este organizat de echipa de 21 de liceeni a programului YouthBank Bucureşti şi are ca scop strângerea de fonduri pentru finanţarea iniţiativelor comunitare ale elevilor bucureşteni în cadrul unui concurs de proiecte. Alexandru Tomescu împreună cu tinerii artişti au decis să se alăture cauzei YouthBank prin susţinerea concertului pro bono.

În cadrul spectacolului „Partituri pe şevalet” va avea loc o expoziţie a picturilor realizate de către şase tineri talentaţi, inspiraţi de repertoriul din cadrul concertului. Picturile vor fi prezentate publicului în timpul desfăşurării evenimentului.

Preţul biletelor este de 50 de lei. Acestea pot fi cumpărate de la Palatul Ghika în seara evenimentului. Rezervari se pot face la adresa youthbank_b@yahoo.com.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite